Pressemelding: Orkla og Driv Trening utvider samarbeidet

Lene Horn Hammersvik, Ass Kjedesalgssjef i OCS og Margrethe Vikanes CSR & Quality manager i Pierre Robert Group er begge ivrige brukere av treningstilbudet med Driv.

Treningsglede på jobb

Driv Trening blir med dette totalleverandør av gruppetrening hos Orkla. Løping, boksing, sirkeltrening, yoga og sykkeltrening står på menyen hver uke. Alle de ansatte har mulighet til å være med på det brede tilbudet.

Orkla legger tilrette for at alle medarbeiderne skal ta vare på egen helse. Det er liten tvil om at et godt tilbud rundt aktivitet på jobben gir et konkurransefortrinn og økt trivsel blant de ansatte.

Øktene Driv Trening leverer er inspirerende, effektive og varierte, sier Margrethe Vikanes CSR og Quality Manager i Pierre Robert Group.

Modig, til å stole på og inspirerende er hovedverdier i Orkla og da blir det helt naturlig å drive kulturbygging internt med et treningstilbud som treffer verdiene midt i blinken. Sammen med blant andre Geir With (leder i Orkla BIL) er Margrethe primus motor for det brede aktivitetstilbud.

Eirik Hammerseth Andreassen leder treningsprosjektet for Driv Trening og han gleder seg voldsomt over utviklingen Orkla har hatt den siste tiden. Med 10-12 stk i snitt per time blir det skikkelig trøkk samtidig som trenerne har mulighet til å følge opp hver enkelt.

Vi ser frem til masse begeistring og positiv energi fremover!

Lag en god dag!

Drivhilsen:)