Nysgjerrig på Driv?

Markedets beste villkår?

Som konsulent i Driv trening vil du med en vanlig arbeidsuke sitte igjen med opp til 70 % av vår utpris til kunder. DRIV trening AS startet I 2011 med mål om å være norges ledende senter for Personlig Trening. Vår visjon var å tiltrekke oss de dyktigste trenerne og de mest kvalitetsbevisste kundene. Hos oss skal man som kunde oppleve å få den beste treningsopplevelsen på markedet. Våre trenere har lang erfaring som trener og har trening som en av sine store lidenskaper!

Som trener I Driv vil du være en del av et stort team. Hos oss jobber vi sammen mot å nå kundens mål. Vi benytter oss av hverandres kompetanse og utvikler oss I felleskap. På denne måten skaper vi utvikling bade hos kunden og hos deg som trener.

Vi er alltid på jakt etter dyktige mennesker til vårt team. Er du utdannet trener og/eller behandler, har erfaring som trener og gløder for å hjelpe andre med din kunnskap? I såfall ber vi deg fylle inn det korte søknadsskjemaet under. Er du riktig kandidat vil du bli kontaktet innen 14 dager for intervju.

Navn

E-post

Telefonnummer

Fødselsdato

Antall års erfaring innen trening/behandling

Skriv litt om deg selv

Legg ved CV