Om DRIV

Velkommen til DRIV

Vi er et team av trenere som tror på kombinasjonen av trenere med høy kompetanse og evne til å skape begeistring. Vi har høy utdannelse og lang erfaring som trener, kombinert med en glødende interesse for trening.

I vårt studio på Skøyen har alle sin egen trener. enten det er Personlig Trening eller smågrupper. Det mener vi skaper de beste treningsopplevelsene og de riktige resultatene.

Hos oss kan du forvente å bli sett, utfordret og ikke minst – begeistret.

Velkommen til DRIV

VÅRE VERDIER

Vi vet hva vi gjør! På Driv er vi en gjeng fagnerder innen trening. Felles for oss er at vi brenner for faget, for å lære bort og å lære mer. Trenerne på Driv har sterk faglig kompetanse innen et bredt spekter av fagfelt. Som kunde på Driv får du en kunnskapsrik trener som bruke hele teamets kompetanse til å få deg videre.

Trenerne på Driv er så heldige at de jobber med det de liker aller best, med trening og med mennesker. Dette gir et fantastisk utgangspunkt til å begeistre, og det gjør vi så ofte vi får mulighet. Vi vil skape treningsopplevelser du smiler av og gleder deg over, da har vi lykkes som trenere.

Trening og helse er det vi digger å bruke tiden vår på, det vi snakker om og studerer. Å bidra til å bygge helse, skape sterke kropper og sinn gir livet mening. Vi elsker det vi gjør og gjør det vi elsker.

På driv har vi respekt for faget, for hverandre og ikke minst for kundene våre. Fordi du har fasiten, bruker vi tid sammen med deg for å finne ut av hva akkurat du har behov for. Dette gjør vi gjennom grundig samtale med deg, og eventuelt tar vi relevante tester og screeninger rettet mot dine mål og behov. Har du behov for noe annet enn vi kan tilby, søker vi hjelp fra den som kan nå deg best.

Driv er en liten bedrift i et spennende og tøft marked. Vi som jobber i Driv er her fordi vi har tro på verdiene våre, på kvalitet og på å være små nok blant de store til å se enkeltmennesket. Å leve ut drømmene sine, og å alltid strekke seg etter sitt potensiale krever mot. Vi lever etter å finne utfordringer som utvikler oss, og finne utfordringer som utvikler deg. Vi vil inspirere deg til å ta nye utfordringer, og gjennom det gi deg den fantastiske følelsen av mestring og progresjon.